Næringsmedlemmer

Blomstertak AS

Øistein Kvarme
Blomstertak AS leverer og monterer kvalitetsprodukter til bedriftsmarkedet. Vi leverer grønne løsninger som varer, og følger deg opp hele veien. Vi møter omverdenen med respekt for miljø og medmennesker. Vi engasjerer oss i kundene våre og tar ansvar for å levere til kundens forventninger. Vi gir deg en tilpasset grønn løsning. Sammen med deg tenker vi utenfor boksen, slik at resultatet blir kostnadseffektivt. Vi er den norske avdelingen til  Veg Tech og leverer hele deres sortiment til bedriftsmarkedet.

Icopal AS

Rune Børli
Vi leverer produkter både til torvtak og grønne tak -asfaltbaserte underlagsbelegg og membraner, samt plastbaserte belegg av PVC og knotteplast.

Nittedal Torvindustri AS

Morten Sandbeklien
Nittedal Torvindustri AS har siden 1948 utviklet og produsert et bredt spekter kvalitetsprodukter til hagemarkedet. Våre produkter til hage og tak er tilgjengelig via forhandlere over hele landet.

Ostfold Gress AS

Ole Christian Trandem
Østfold Gress leverer ferdigplen, sedum, jord og tilhørende produkter tilknyttet utomhus bruk.

Protan AS

Lars Anisdahl
Protan er et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Selskapet utvikler og produserer membraner, tak- og ventilasjonssystemer og tekniske tekstiler. Vår entreprenørvirksomhet er Nordens største takentreprenør.

Utvalgte prosjekter